IMPRESSZUM

Rendezvénylakás

Cím: 1113 Budapest, XI. Bartók Béla út 62. III. 2.
Telefon: +36 20 469 5599, 36 1 3651 630
Web: www.rendezvenylakas. hu
E-mail: rendezvenylakas@gmail.com

A Rendezvénylakás tulajdonosa és üzemeltetője a Book-Auditor Kft 

A cég neve: Book-Auditor Kft
A cég székhelye: 1113 Budapest, XI. Bartók Béla út 62. III. 2.
A cég adószáma: 11889032-1-43
A cégjegyzék száma: Cg. 01-09-681615
A képviseletre, aláírásra jogosult: Szilágyi Éva ügyvezető

A Book-Auditor Kft. a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének Tartalomszolgáltatási és Etikai Kódexét magára nézve kötelezőnek ismeri el.

A www.rendezvénylakas.hu informatikai hátterét Book-Auditor Kft. felügyeli.

A weboldal tartalmával, hibás működésével kapcsolatos észrevételeit a rendezvenylakas@gmail.com címre küldje.

Az oldalon közölt tartalmak teljes egészében a Book-Auditor Kft. tulajdonosának, üzemeltetőjének saját szellemi termékei.

A tulajdonos és üzemeltető nem vállal garanciát a honlap tartalmának pontosságáért vagy teljességéért. Kifejezetten visszautasítja a felelősséget a honlapon esetlegesen megjelenő hiba vagy hiányosság miatt, illetve a honlap használatából adódó károk miatt.


Adatvédelem

Az Ön személyes adatainak védelme a Book-Auditor Kft. és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése "sütik" és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény).

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.Weboldalunk használatával elfogadja a felhasználási feltételeket.